Ombygning af lejligheder eller huse

Ombygning af hus eller lejlighed i Odense og på resten af Fyn

Står I overfor en ombygning eller renovering af jeres hus eller lejlighed? Så tøv ikke med at tage fat i os for en uforpligtende snak. Tømrerfirmaet Kjær Byg og Bo i Odense, har været med til at indfri mange boligdrømme. Ring i dag og få en gratis og uforpligtende snak med os.

Vi har stort fokus på godt håndværk med en flot finish og levering til aftalt tid. Vi arbejder både for private, erhverv samt det offentlige.

Ombygning hus Odense, Fyn
Ombygning lejlighed Odense, Fyn

Vil du ringes op?

Ombygning parcehuse

Ombygning af parcelhuse, 70’er huse og meget andet – et tømrerfirma med mange års erfaring

Skal Kjær Byg og Bo stå for din næste ombygning? Vi har hjulpet mange tilfredse kunder med professionel ombygning, og har flere års erfaring inden for tømrerfaget.
Vi tilbyder alt inden for tømrerarbejde.
Hos Kjær Byg og Bo er vi gode til at sætte os ind i netop jeres behov. Vi kan samtidig komme med rådgivning, så jeres kvadratmeter bliver udnyttet bedst muligt.

Vi har blandt andet erfaring med ombygning af sommerhuse, bungalows samt ombygning af kælder til beboelse og meget mere.

Vi er eksperter i at ombygge et hjem efter kunders ønsker og behov, så det svarer til nutidens boliger.
Det kan være i ønsker et nyt samtalekøkken, som et samlingssted for familien? Eller måske ønskes et nyt børneværelse, da en familieforøgelse er på vej?
Uanset hvad I drømmer om, er vi hos Kjær Byg og Bo altid klar til at lytte til jeres behov. Derefter kan vi på bedst mulig måde vejlede om mulighederne og tage os godt af projektet med ombygningen.

Ombygning af lejlighed og sammenlægning af lejligheder – her får du altid gode priser

En lejlighed kan være en svær størrelse at ændre på. Det kan være du blot trænger til at få udskiftet nogle små eller større elementer i din lejlighed. Det kan også være, at du vil have lavet et ekstra værelse eller åbne lejligheden mere op med færre, men større rum.

Når vi hos Kjær Byg og Bo arbejder på lejligheder sørger vi altid for de bedste løsninger, som passer nøjagtigt til dine ønsker og behov. Vores resultater sikrer ofte en mere effektiv udnyttelse af lejlighedens rum.

Når vi laver en ombygning eller sammenlægning af flere lejligheder, gør vi det altid til fornuftige og konkurrencedygtige priser.

Vil du ringes op?

Renovering og ombygning af hus eller lejlighed i Odense og resten af Fyn

Er det blevet tid til en ombygning eller renovering af dit hus eller lejlighed? Hos Kjær Byg og Bo ombygger og renovere vi huse og lejligheder i Odense og på hele Fyn.

Vi giver nyt liv til gamle og slidte bygninger. Vi tilbyder alt inden for ombygning til totalrenovering af hus, lejlighed og meget andet.

Kontakt os for at høre mere omkring ombygning af hus og lejlighed i Odense og på resten af Fyn

Har du spørgsmål vedr. en ombygning af enten dit hus eller lejlighed? Så er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 22 47 92 46. Du kan også skrive til os igennem vores kontaktformular. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder ombygning af hus eller lejlighed i Odense, Kerteminde, Nyborg, Svendborg, Seden, Munkebo og resten af Fyn.