Træterrasse

Ny træterrasse? Vi tilbyder opbygning af træterrasse i Odense og på hele Fyn til en god pris

Hos Kjær Byg & Bo er vi ikke færdige med vores arbejde, før kunden er tilfreds. Vi går op i at yde et godt stykke kvalitetsarbejde, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Vores priser er konkurrencedygtige, og du kan derfor regne med kvalitet til en rimelig pris uanset om du skal have udført gulvlægning, renovering af køkken, renovering af– eller ombygning af hus eller lejlighed. Det samme gælder selvfølgelige også ved lægning af træterrasse.

Træterrasse Odense, Fyn

Vil du ringes op?

Få en flot ny træterrasse til en god pris pr. kvadratmeter

Der findes ingen fast pris pr. kvadratmeter, da denne vil afhænge af areal, materialer og kompleksitet. Men med vores konkurrencedygtige priser, er du sikker på at få en smuk terrasse til ordentlige penge.

Der er mange måder at lægge en terrasse på – f.eks. en ny terrasse på gamle fliser. Hvordan den skal opbygges, vil også have betydning for prisen.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Skal jeg vælge træ eller komposit til min terrasse?

Træ har længe været det fortrukne materiale til opbygning af terrasser; det er stadig manges førstevalg. En terrasse kan bygges i mange forskellige træsorter, og de giver hver sit distinkte look.

Et nyere alternativ til den klassiske træterrasse, er terrasser bygget af komposit. Det er en sammensætning af træ, plastik og bindemiddel. Komposit er stærkt og rådner ikke. Samtidig er plasten ofte miljøvenlig, idet der er tale om genbrugsplast. En terrasse i komposit kræver stort set ingen vedligeholdelse, og alligevel forbliver den pæn i mange år.

I sidste ende er det naturligvis et spørgsmål om smag og behag. Hvis du er i tvivl, vejleder og rådgiver vi dig gerne.

Hvad koster en træterrasse?

Der findes ingen fast pris på opbygning af en træterrasse. Prisen pr. kvadratmeter vil typisk ligge et sted mellem 1000 og 3000 kroner. Det afhænger dog af areal, materialevalg og kompleksitet. Der er naturligvis altid en sammenhæng mellem arbejdstid og pris.

Terrasse i komposit – miljøvenlig ”træterrasse” til en pris, der er til at betale

Komposit består af 60% træ, 30% plastik og 10% bindemiddel. Det er en let men stærk sammensætning, der kan holde i mange år – og forbliver pæn trods det danske vejr.

Materialet kræver næsten ingen vedligeholdelse; du skal heller ikke bekymre dig om råd og termitter. Du skal altså ikke tænke på vedligeholdelsesudgifter til din terrasse i de næste mange år.

Komposit er et forholdsvist billigt materiale, der er nemt at lægge. Prisen afhænger hovedsageligt, af valget af kompositbrædder.

Professionel tømrer til opbygning af træterrasse i Odense og på hele Fyn

En terrasse kan bygges på et utal af måder. De findes hævet, i flere niveauer, på fliser, på jord, fritstående, nedgravet m.m. Med udgangspunkt i dine ønsker og ideer, kan vi lægge en plan med din bolig in mente.

Hos Kjær Byg & Bo kan du få lige den terrasse, du drømmer om. Vi hjælper dig med at bygge videre på dine ideer.

Vil du ringes op?

Overdækket træterrasse eller pergola? Vi laver det hele

For det meste er vi så heldige, at det når at blive sommer i Danmark, og så er den overdækkede terrasse eller pergola vældig praktisk. Den kan give skygge, og når regnen rammer, giver den også læ.

En terrasse med overdækning er et populært valg, fordi det giver dig mulighed for at bruge din terrasse i både sol og regn. Nogle vælger også at installere en varmelampe, så de forsat kan have glæde af den, når vejret er til den køligere side.

Opbygning af træterrasse i Odense og resten af Fyn – kontakt os for at høre mere om priser

Vi hører rigtig gerne fra dig, skulle du sidde med spørgsmål eller have en idé klar til udførelse. Du kan ringe til os på tlf. 22 47 92 46. Du er også velkommen til at sende os en mail, og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.