Renovering af hus eller lejlighed

Renovering af hus og lejlighed i Odense og på resten af Fyn – til private og erhverv

 

Føler du, at det er tid til at renovere dit hus eller din lejlighed? Kan du ikke overskue processen eller er du måske bange for, at du vil gøre mere skade en gavn hvis du selv gik i krig med sådan en opgave? Det kan også være, at en renovering slet ikke siger dig noget, og vil du hellere overlade det til fagfolk?

Uanset hvad, kan vi hos tømrerfirmaet Kjær Byg og Bo hurtigt og effektivt hjælpe dig igennem processen.

Renovering af hus Odense, Fyn
Renovering af lejlighed Odense, Fyn

Vil du ringes op?

Totalrenovering Odense, Fyn

Renovering af lejlighed – vi kan også hjælpe med en totalrenovering af lejligheden

Har du en lejlighed som trænger til en gennemgribende totalrenovering? Måske er der nogle mindre ting i lejligheden, som har irriteret længe, og som der skal gøre noget ved nu?

Uanset hvad, så er tømrerfirmaet Kjær byg og Bo i Odense det oplagte valg. Vi tilbyder istandsættelse og renovering af lejlighed til private og erhverv. Når vi renoverer, kan vi altid aftale en fornuftig kvadratmeterpris.

Hos Kjær Byg og Bo, har vi blandt andet stor erfaring med renovering af stue, soveværelse og mange andre af lejlighedens rum. Vi lytter til dine ønsker og behov og skræddersyr den perfekte løsning til dig.

Vi kan desuden også står for gulvlægning, renovering af opgang og trappe, ombygning af kælder til beboelse og meget andet.

Renovering af hus i Odense og på hele Fyn – en husrenovering som lever op til dine forventninger

Føler du det endelig er blevet tid til at få foretaget den modernisering og renovering huset, som du har gået og drømt om? Vil du gerne have et professionelt tømrerfirma, til at stå for opgaven? Så er du kommet til det helt rigtige tømrerfirma.

Vi har stor erfaring inden for blandt andet renovering af parcelhuse, rækkehuse og meget andet. Vi kan hjælpe dig med at opnå det resultat du går og drømmer om.

Vi har tidligere bl.a. stået for renovering af parcelhuse, rækkehuse, murermestervillaer, patriciervillaer, bindingsværkshuse og forskellige andre boligtyper.

Vi står også for renovering af det udvendige af huset, og kan blandt andet stå for udskiftning af vinduer og døre og meget andet.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at renovere et hus?

Prisen for at renovere et hus kan variere meget. Det er derfor næsten umuligt at give et svar på.

Det kommer an på hvad der skal laves og med hvilke materialer. Det kræver en vurdering af det enkelte hus. Nogle opgaver kan prisen for renovering af hus beregnes med en pris pr. m2, mens andre opgaver måske giver mere mening at lave på timepris.

Vi kommer altid gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

Hvad koster det at renovere en lejlighed?

Prisen for at renovere en lejlighed kan, ligesom med et hus, variere meget. Først og fremmest handler det om hvor meget der skal laves, og hvor stort omfanget af renovering er samt hvilke rum det drejer som om. Et køkken er f.eks. dyrere end et soveværelse eller et børneværelse, pga. de mange elementer der skal købes og monteres. Derudover har valget af materialer naturligvis også indflydelse på prisen.

Du er meget velkommen til at kontakte os, og få et ganske uforpligtende tilbud på opgaven.

Vil du ringes op?

Totalrenovering af gammelt hus eller bevaringsværdige bygninger

Er du en af de heldige ejer af et typehus fra 60’erne eller 70’erne? Det kan godt være de gennem tiden er blevet beskyldt kedelige af udseende og i dårlig byggekvalitet. Men disse huse gemmer faktisk på en masse muligheder – og de faktisk ofte langt bedre end mange går og siger.

Hos Kjær Byg og Bo, kan vi sørge for en totalrenovering af 60’er, 70’er og 80’er huse og villaer. Vi skaber nyt liv i de gamle bygninger og sørge for, at de bliver moderne, men samtidig bevarer huset sjæl og charme.

Det kan også være du har en bevaringsværdig bygning, som du har brug for en hjælpende hånd til.

Dette kan vi hos Kjær Byg og Bo også hjælpe med.

Har du spørgsmål vedr. renovering af hus eller lejlighed i Odense eller et andet sted på Fyn? Kontakt os og hør mere

Hvis du har brug for mere information eller ønsker du et konkret tilbud? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. 22 47 92 46. Du kan også skrive til os igennem vores kontaktformular. Så svarer vi dig hurtigst muligt.

Vi renoverer og totalrenoverer huse og lejligheder i Odense, Kerteminde, Munkebo, Seden, Svendborg, Nyborg og på resten af Fyn.