Renovering af køkken

Søger du renovering af køkken? Vi er eksperter i køkkenrenovering i Odense og på hele Fyn

Skal du i gang med en større køkkenrenovering i Odense eller et andet sted på Fyn? Synes du det er på tide med et nyt køkken? Så bør du kontakte os hos Kjær Byg og Bo.

Vores tømrerfirma i Odense tilbyder renovering af køkkenet, så det kommer til at afspejle din personlige stil.

Vi er eksperter i køkkenfornyelse af alle slags. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige løsninger, indenfor renovering af køkkener. Vi kører gerne ud til dig og finder den helt rigtige løsning til netop dit køkken.

Så tøv ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Vil du ringes op?

Montering af nyt køkken samt køkkenrenovering i Odense og på resten af Fyn

Du kan med fordel kontakte os hvis du skal have monteret nyt køkken. Vi har forståelse for hvor vigtig en beslutning det er at skulle have et nyt køkken, og vi ved hvor mange overvejelser du måtte have.

Hos Kjær Byg og Bo kan vi både hjælpe med en mindre køkkenrenovering, såvel som en komplet montering af nyt køkken.

Vi kan hjælpe med køkkenrenovering i Odense, Faaborg, Ringe, Svendborg, Kerteminde, Munkebo, Nyborg, Ørbæk og på resten af Fyn.

 

Få professionel hjælp til en renovering af gammelt køkken

Vil du gerne have nyt liv i dit køkken eller trænger det til et frisk pust? Vi har hjulpet flere tilfredse kunder med at puste nyt liv i deres gamle køkken. Vi har blandt andet hjulpet med en renovering og montering af køkkenlåger, køkkenskabe, højskabe, overskabe, vitrineskabe og meget andet.

At renovere eller udskifte skabslågerne i et gammelt køkken, kan være en billig måde at få det til at fremstå næsten nyt.
Vi giver gerne råd og vejledning, hvis du f.eks. også ønsker at udskifte bordpladen.

 

Specialister i montering af køkken – brug en håndværker til opsætning af køkkenet

Kjær Byg og Bo din lokale håndværker i Odense, hos os udføres opsætning af nyt køkken af en erfaren håndværker. Vi har stor erfaring med montering og opsætning af køkkener fra mange forskellige producenter herunder bl.a. Svane, HTH, Nettoline, IKEA, Schmidt, Invita, Vordingborg og mange andre.

Når du vælger at få en køkkenmontering udført af en håndværker, betyder det, at opgaven bliver udført effektivt og hurtigt.

Ønsker du ikke at få monteret et helt køkken, men blot nogle enkelte elementer? Det kan vi også hjælpe med. Vi har tidligere hjulpet kunder med blandt andet: montering af sokkel, køkkenbordplade, integreret opvaskemaskine til indbygning, integreret fryseskab, integreret køleskab og meget mere.

Vil du ringes op?

Hvad koster montering af køkken?

Det kommer meget an på størrelsen af køkkenet og hvilken type køkken du vil have monteret.

Prisen kan variere meget fra opgave til opgave alt efter hvilken type køkken der er valgt, og der er integrerede hvidevarer, hvilken bordplade der er valgt mm.

Kontakt os gerne og få et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Kontakt os om montering og køkkenrenovering i Odense eller et andet sted på Fyn

Går du og overvejer om du skal have et helt nyt eller om du bør renovere? Så tag gerne en snak med os.
Hvis du allerede har taget beslutningen om hvad du skal bruge, står vi selvfølgelig også klar til at give dig et tilbud.

Ring til os i dag på tlf. 22 47 92 46 eller send os en mail fra vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med en uforpligtende tilbud.

Vi arbejder i Odense, Kerteminde, Munkebo, Seden, Svendborg Nyborg og på resten af Fyn.